a

Hulp nodig? Bel ons!
0031-(0)546-852737 Support

Selecteer een pagina

Sportprijzen sinds 1988

Jan Reefman, de vader van de huidige directeur Eddy Reefman begon in 1988 in een kleine schuur van 25 m² achter zijn huis in Aadorp een groothandel in sportprijzen. Vanuit zijn auto leverde hij allerlei soorten bekers aan winkeliers in Nederland en breidde zo gaandeweg het bedrijf verder uit. Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden.

In 1990 kwam zoon Eddy als medevennoot in de zaak en samen waren ze een ijzersterk team. Jan voor de verkoop en Eddy voor de binnendienst. Het bleef niet bij de bekers alleen. Het assortiment werd uitgebreid met o.a. standaards, glas, medailles, beelden en wandborden. Meerdere malen groeide het bedrijf uit haar jas.

In 1995 werd een magazijn met 480 m² in Almelo in gebruik genomen om zo voldoende ruimte te hebben voor de steeds verdere groei en ontwikkeling. Een jaar later bleek het magazijn al niet meer groot genoeg en verhuisde het bedrijf naar een magazijn met een oppervlakte van 1.000 m².

Sinds 2005 is Eddy alleen verder gegaan en kon Jan genieten van zijn pensioen. Jan Reefman, grondlegger van Reefman Sportprijzen overleed in 2013.

In 2014 is de derde generatie, kleinzoon Jeroen en zoon van Eddy, in loondienst gekomen.

Reefman Sportprijzen wordt al bijna 30 jaar gedreven door enthousiast ondernemerschap. De passie voor de sportprijzen zit in ons bloed, met een focus op vakmanschap en kwaliteit. Door volop te investeren in het personeel en de werkplek van ons familiebedrijf om zo de klant de beste service te kunnen verlenen. Begin 2014 is geïnvesteerd in een nieuwe afdeling “personalisatie”, omdat vanuit de markt de vraag kwam of Reefman Sportprijzen de artikelen nog completer kon maken door te graveren, laseren en sublimeren. Eddy en zijn zoon waren constant bezig om zich te ontwikkelen op het gebied van gepersonaliseerde artikelen. Soms dachten ze “het ei van Columbus” te hebben gevonden, bleek het later niet te werken. Zij lieten zich niet uit het veld slaan en bleven er in geloven. Wekenlang sleutelen aan machines, bijstellen, weer proberen, anders afstellen om uiteindelijk het resultaat te krijgen waarop zij hadden ingezet.

Door deze nieuwe ontwikkelingen is het bedrijf begin 2015 uitgebreid naar 2.500 m².

Reefman Sportprijzen is anno 2016 een bedrijf dat, door haar no-nonsens mentaliteit en strategie, is uitgegroeid tot de grootste sportprijzenleverancier van Nederland en sterk vertegenwoordigd in Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland en de Scandinavische landen.